Τα πήρε όλα πάνω του ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης δεν κρύφτηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και χαρακτήρισε εαυτόν "μεγάλο κομμάτι του προβλήματος".

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αφού υποστήριξε πως "θ α πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε κάποια κομμάτια, στα "κλειστά" παιχνίδια ειδικά", αναγνώρισε πως "είμαι ένα κομμάτι του προβλήματος, ειδικά από τη στιγμή που παίζω στον άσο. Δεν παίζω όπως θα ήθελα, αλλά ταυτόχρονα στο τέλος των αγώνων, θα πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα στις δύο πλευρές του παρκέ. Είμαι μεγάλο μέρος του προβλήματος, αναλαμβάνω την ευθύνη ως ο πόιντ γκαρντ και ο αρχηγός. Πρέπει να βελτιωθώ και να παίξω όπως ξέρω για να βοηθήσω περισσότερo".

Σχολιάζοντας τη συνολική απόδοση του Παναθηναϊκού, ο ομογενής γκαρντ ανέφερε: " Επιθετικά ήμασταν κάκιστοι, ήμασταν εγωιστές ως ομάδα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ άσχημα στην τελευταία περίοδο. Όλο το πρόβλημα για εμάς εστιάζεται στην εικόνα που είχαμε στην επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Είναι απαράδεκτο να είμαστε έτσι, είναι απαράδεκτο για τον κόσμο μας, για την ομάδα, για εμάς τους ίδιους να παίζουμε έτσι. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείχνουμε, κι είμαστε εδώ για έναν λόγο. Ελπίζω να μάθουμε από όλο αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK