Τα πλάνα του ανέλυσε ο Ζούρος

Τα πλάνα του ανέλυσε ο Ζούρος
Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ο Ηλίας Ζούρος θεώρησε πως ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να μιλήσει περί των μέχρι τώρα δεδομένων που έχουν προκύψει. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα θέματα των μεταγραφών που βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να υποσχεθεί περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των κίτρινων. Εξετάζονται πάντως περιπτώσεις, όπως αυτή του Μιλόσεβιτς και του Παντελιάδη με του τελευταίου να οικονομικά πιο εφικτή.

" Κοιτάμε στην αγορά για το καλύτερο για την ομάδα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσουμε παίκτη. Είμαστε σε σκέψη για το αν χρειαζόμαστε άλλο έναν περιφερειακό. Ο Ξανθόπουλος μαθαίνουμε ότι θα πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, ο Μιλόσεβιτς είναι ελπιδοφόρος όμως είναι το υπέρογκο ποσό που ζητά. Και ο Παντελιάδης είναι μια περίπτωση που εξετάζουμε ".

Αναφερόμενος στους ψηλούς που διαθέτει φέτος η ομάδα και για το αν ήταν απαραίτητη η παραμονή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο τεχνικός των "κίτρινων" επισήμανε: " Στους ψηλούς έχουμε τον Κουλ, τον Στακ, τον Χαριτόπουλο και τον Ουίλκινσον που έχει δείξει μεγάλη διάθεση. Μας προβληματίζει βέβαια η απειρία του. Εμείς κάναμε τις πρώτες μιας κινήσεις υπολογίζοντας τον Σοφοκλή για βασικό σέντερ. Ο ίδιος έδειξε ότι δεν είχε την απαιτούμενη διάθεση. Θέσαμε ως όρο να είναι κάτω από τα 148 κιλά, θεωρώντας αυτό λογικό πρώτα απ’ όλα για την υγεία του και κατά δεύτερο για την κατάσταση του ως αθλητή, και δεν το δέχτηκε ".

Ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ ήταν ακόμη μία περίπτωση παίκτη που απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς. " Ο Μπλάκνεϊ δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή. Ασχοληθήκαμε μαζί του όταν μας ρώτησε ο ατζέντης του αν θέλουμε να τον αποκτήσουμε. Αντίθετα,ο Μπρούερ ήταν από τις πρώτες επιλογές μας. Αρχικά μας ζητήθηκαν πολλά χρήματα για την απόκτηση του. Ηρθε τελικά μια λύση που θέλαμε στην κατάλληλη στιγμή "

Κλείνοντας, μίλησε για το σκοπό της νέας προσπάθειας που τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά βρίσκεται στα σκαριά: " Να φτάσουμε να γεμίσουμε το Παλέ, να είναι ο κόσμος δίπλα μας και να χαίρεται αυτό που βλέπει. Μια ομάδα δηλαδή που θα μάχεται, αθλητές που θα παλεύουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα τιμάνε τη φανέλα του Αρη ".



News 24/7

24MEDIA NETWORK