Τα ρόστερ "κλείνουν", τα φιλικά συνεχίζονται

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα (1η Νοεβρίου) ξεκινάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ. Οι ομάδες προσπαθούν να βρουν το τελικό τους σχήμα, αλλά γι' αυτό θα έχουν τελικά δικαίωμα μέχρι και την Κυριακή. Οπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης, η τελευταία μέρα για να "κλείσουν" οι ομάδες τα ρόστερ τους θα είναι η 31η Οκτωβρίου, όπου και θα τερματιστούν η διορία που έχει δοθεί. Πάντως, η ημερομηνία αυτή ενδιαφέρει άμεσα και ένα δικό μας παιδί, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Τα ρόστερ "κλείνουν", τα φιλικά συνεχίζονται
Σε λιγότερο από μία εβδομάδα (1η Νοεβρίου) ξεκινάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ. Οι ομάδες προσπαθούν να βρουν το τελικό τους σχήμα, αλλά γι' αυτό θα έχουν τελικά δικαίωμα μέχρι και την Κυριακή.

Οπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης, η τελευταία μέρα για να "κλείσουν" οι ομάδες τα ρόστερ τους θα είναι η 31η Οκτωβρίου, όπου και θα τερματιστούν η διορία που έχει δοθεί. Αυτή τη στιγμή τα συγκροτήματα συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο πλαίσιο της pre-season περιόδου. Πάντως, η ημερομηνία αυτή ενδιαφέρει άμεσα και ένα δικό μας παιδί, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη αλλά και τις ομάδες μας που ενδεχομένως να κινηθούν προς την απόκτηση παικτών που θα "κοπούν" από τα ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται κανονικά. Το βράδυ της Δευτέρας, το Miami τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στους Hawks, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσει με 84-83. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Dwyane Wade που είχε 21 πόντους, αλλά και ο Antoine Walker ο οποίος προσέφερε 19π. Πολύ καλός για την Atlanta o Al Harrington που τελείωσε το ματς με 19 πόντους.

Ωραίο παιχνίδι κι αυτό ανάμεσα σε Magic και Memphis, το οποίο βρήκε νικητές τους "μάγους" με σκορ 67-65. Βασικοί "μοχλοί" για το θετικό αποτέλεσμα ήταν τόσο ο Jameer Nelsonόσο και ο Hedo Turkoglu οι οποίοι πέτυχαν 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. Οτι μπορούσε έκανε ο Dahntay Jones που είχε 14π.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, εύκολο έργο είχαν τόσο οι Blazers όσο και οι Clippers. Το Portland επικράτησε με 105-98 των Raptors, ενώ οι Clippers επιβλήθηκαν με 112-82 των Golden State Warriors. Εξαιρετικός ο Darius Miles για τους Portland, δυναμικός ο Cuttino Mobley για το συγκρότημα του Los Angeles. Ο πρώτος σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο άλλος σταμάτησε στους 18π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK