Τα σενάρια για τη 2η, 4η και 8η θέση
Τα σενάρια για τη 2η, 4η και 8η θέση.
Το σενάριο για τη 2η θέση
Μεγάλο φαβορί ο Αρης που αντιμετωπίζει τον υποβιβασμένο Απόλλωνα στην Πάτρα. Θαύματα γίνονται αλλά όχι πάντα και οι «κίτρινοι» έχουν αποδείξει ότι είναι σοβαροί. Ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και να περιμένει τα καλά νέα από την Πάτρα.
Οι αγώνες:
Απόλλων-Αρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Το σενάριο για τη 4η θέση
Και εδώ τα πράγματα είναι απλά. Αν ο Πανιώνιος νικήσει στο Αιγάλεω την αδιάφορη τοπική ομάδα τότε τερματίζει 4ος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό και την ίδια ώρα ο Πανιώνιος να ηττηθεί από το Αιγάλεω. Υπάρχει και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας. Αν ηττηθούν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ και ο Πανελλήνιος νικήσει την Ολυμπιάδα «κλέβει» την 4η θέση αφού υπερτερεί στα μεταξύ των τριών ομάδων παιχνίδια.
Οι αγώνες
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Αιγάλεω-Πανιώνιος
Πανελλήνιος-Ολυμπιάδα
Το σενάριο για την 8η θέση
To Mαρούσι θέλει ήττα της Ολυμπιάδας από τον Πανελλήνιο και δική του νίκη επί του Μακεδονικού. Ρεαλιστικό σενάριο. Οι Πατρινοί θέλουν ή δική τους νίκη ή ήττα του Αμαρουσίου. Δύσκολα πράγματα. Αν προκύψει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ ΑΕΚ, Αμαρουσίου και Ολυμπιάδας το Μαρούσι έχει το πλεονέκτημα.
Οι αγώνες
Μαρούσι-Μακεδονικός
Πανελλήνιος-Ολυμπιάδα
ΑΕΛ-ΑΕΚ