Τα συγχαρητήρια του Μανωλόπουλου για τα... φρύδια των παικτών του

Για ν' αποφύγει τις απαγορευμένες λέξεις, αλλά θέλοντας να εκθειάσει τους παίκτες του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ακολούθησε την εναλλακτική οδό!

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήθελε πολύ μια τέτοια νίκη ως προπονητής και την πανηγύρισε (με χαμηλούς τόνους) βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες τους.

Ο κόουτς της ΑΕΚ ανέφερε: " Μετά το παιχνίδι πανηγυρίσαμε σαν να κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Δεν κάναμε τίποτα όμως. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να στοχεύουμε στη νικη σε κάθε παιχνίδι. Είπα στους παίκτες να πανηγυρίσουν επειδή ήταν μία νίκη που είχαμε καιρό να κάνουμε, αλλά αύριο έχουμε προπόνηση. Είναι μια νίκη που γυρωφέρνουμε τρία χρόνια τώρα, την κάναμε και πρέπει να χαρούμε. Αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, πάθος και καρδιά και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είχαμε και φρύδια.

Αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να βρω κουράγιο και να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το καταπληκτικό παιχνίδι. Ευτυχώς κερδίσαμε και ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Τους είπα ότι δε με νοιάζει τι θα κάνουν και αν θα βάλουν τα σουτ, αλλά να παίξουν με καρδιά και αυτό έκαναν. Τους είπα ότι πρέπει να το χαρούν γιατί το αξίζουν, αλλά δεν έχουν ρεπό, γιατί παίζουμε την Πέμπτη και πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν.

Θεωρώ ότι και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν τακτικά άψογοι. Έχει μεγάλη διαφορά πώς τα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο σημερινό ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το πάθος, η καρδιά και τα φρύδια, τα "guts", τα οποία τα βγάλαμε. Εγώ είπα στους παίκτες τι να κάνουν, αλλά αυτοί τα έκαναν. Αυτοί παίζουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK