Τα βρίσκουν Αρης και Ηρακλής για το "Ιβανώφειο"

Τα βρίσκουν Αρης και Ηρακλής για το "Ιβανώφειο"
Προς συμβιβασμό φαίνεται ότι οδηγούνται Ηρακλής και Αρης σε ότι αφορά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο ιστορικών σωματείων αναφορικά με το θέμα του Ιβανωφείου. Οι κυανόλευκοι αν και κατέθεσαν αγωγή έξωσης, δεν προχώρησαν σε μηνύσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Κατσάνειο από οπαδούς του Αρη, αποδεικνύοντας τις προθέσεις τους.

Την Πέμπτη το πρωί θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι κίτρινοι κατά του ΓΣ Ηρακλή που είχε απαγορεύσει στην ομάδα μπάσκετ του Αρη να προπονηθεί στο Ιβανώφειο. Η ουσία είναι ότι και οι δύο πλευρές, υποβαθμίζοντας το ζήτημα τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν μια διάθεση για συμβιβασμό γνωρίζοντας ότι τα όσα διαδραματίστηκαν δεν ωφελεί καμία από τις δύο. Ο Ηρακλής λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει οικονομικούς φορείς, όπως είναι ο Αρης καθώς νοικιάζει το Ιβανώφειο.

Ακόμη, οι κίτρινοι δεν θέλουν να μπουν εκ νέου σε διαδικασία εύρεσης έδρας. Λαμβάνοντας λοιπόν υπ όψιν αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι να βρεθεί μια χρυσή τομή και να συνεχιστεί η συγκατοίκηση των δύο πλευρών μέχρι τέλους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αλλωστε, για να δοθεί αυτή η λύση δέχθηκαν πιέσεις και οι δύο πλευρές από πολιτικά στελέχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK