Ταύροι από τα παλιά

Ταύροι από τα παλιά
Μπορεί σε τίποτα να μη θυμίζει πλέον τις τιτανομαχίες του παρελθόντος αλλά πάντοτε ένα ματς ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και τους Μπόστον Σέλτικς έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι Μπουλς ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, επικρατώντας με 20 πόντους διαφορά (107-87). Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Jamal Crawford με 27 πόντους και Kirk Hinrich με 23 πόντους αλλά και 14 ασίστ.
Σε τραγική μέρα βρέθηκαν οι Κέλτες καθώς κανένας παίκτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 14 πόντους. Πρώτος σκόρερ (14π.) αναδείχθηκε ο Chris Mihm.

Αυτή ήταν η όγδοη ήττα στους 9 τελευταίους αγώνες για την ομάδα της Βοστώνης ενώ οι Μπουλς έκαναν ρεκόρ σεζόν στη συγκομιδή πόντων στο πρώτο ημίχρονο (61), αλλά και ρεκόρ εύστοχων σουτ από τη γραμμή του τρίποντου, βρίσκοντας στόχο 11 φορές.

Η Key Arina του Σιάτλ αποδείχθηκε απόρθητη για τους Τορόντο Ράπτορς, όπου γνώρισαν βαριά ήττα με 94-74 από τους Σούπερσόνικς. Οι Ray Allen και Rashard Lewis οδήγησαν την ομάδα τους εκ τους ασφαλούς στη νίκη πετυχαίνοντας 23 και 22 πόντους αντίστοιχα.
Ο Vince Carter με 19 πόντους και ο Alvin Williams με 20, ήταν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια των Ράπτορς για τη νίκη.

Σε κακό δαίμονα τον Μπλέιζερς εξελίχθηκαν τη φετινή σεζόν οι Ντένβερ Νάγκετς, καθώς πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και του τεχνικού τους Jeff Bzdelik.

Αυτή τη φορά οι Νάγκετς, καθοδηγούμενοι από έναν ασταμάτητο Voshon Lenard που πέτυχε 31 πόντους και άξιο συμπαραστάτη του τον Carmelo Anthony που σταμάτησε στους 27, επιβλήθηκαν 107-98 των Μπλέιζερς οι οποίοι δεν ευτύχησαν να συνδιάσουν με νίκη το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Shareef Abdur-Rahim, Theo Ratliff και Dan Dickau. Πάντω οι δύο πρώτοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση σημειώνοντας 20 και 14 πόντους αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK