Ταυρομάχος για μια βραδιά

Ταυρομάχος για μια βραδιά
Ενα μόνο αποτελέσμα υπάρχει για τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη και φυσικά δεν είναι άλλο από την νίκη. Σίγουρα όμως όταν παίζει contra στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόναακόμη και όταναυτή δεν παρουσιάζεταιπλήρης, πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να έρθει η θετική έκβαση στο παιχνίδι. Την Πέμπτη το βράδυ στις 21:10 η ΑΕΚ φιλοξενεί στοκλειστό των Ανω Λιοσίων τους Καταλανούς, επιθυμώντας διακαώς τη νίκη που θα βάλει ένα ακόμη ...λιθαράκι στο σακούλι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Να τονιστεί εδώ ότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν δρόμο στρωμένο με ...ροδοπέταλα, καθώς στην επόμενη αγωνιστική θα έχουν και πάλι ρόλο οικοδεσπότη, αφού υποδέχονται την Ολίμπια Λιουμπλιάνας ενώ κάνουν φινάλε στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν.

Πέραν όλων των άλλων, η ελληνική ομάδα αναμένεται να έχει την πλήρη συμπαράσταση των οπαδών της, ενώ στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα δεν απουσιάζουν. Σίγουρα εκτόςπαρκέ θα είναι ο Δημήτρης Μισιάκος που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πέλμα, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Τσιάρας, που μπορεί να γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά είναι εμφανώς καταπονημένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, στη βοήθεια του Κουνατρέ Λόλις μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός της Ενωσης, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση του από το λουμπάγκο που υπέστη, γεγονός που θα οδηγήσει στο να του γίνει ένεση. Κανονικά παρόντες στο παρκέ οι Ταπούτος, Τζένκινς.

Οσον αφορά τους επισκέπτες, έχουν έρθει μεάγριες διαθέσεις παρά το γεγονός ότι σχεδόνέχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον τρίτο όμιλο.Το συγκρότημα του Σβέτισλαβ Πέσιτς όμως ήρθε στην Αθήνα χωρίς δύο βασικά της "όπλα", τον Γκρεγκόρ Φούτσκα και τον Ρότζερ Γκριμάου. Τέλος για ακόμη μία φορά επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη ο Ντέγιαν Μποντίρογκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK