Τελειώνει ο Φορντ

Όταν ένας παίκτης δεν βάζει μυαλό, δύσκολα μπορεί σταθεί σε μια ομάδα. Τρανό παράδειγμα ο Αλτον Φορντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με το Μαρούσι στην Αθήνα θα αποτελέσει παρελθόν.

Τελειώνει ο Φορντ
Όταν ένας παίκτης δεν βάζει μυαλό, δύσκολα μπορεί σταθεί και να κάνει καριέρα σε μια ομάδα. Τρανό παράδειγμα ο Αλτον Φορντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με το Μαρούσι στην Αθήνα θα αποτελέσει παρελθόν από τους "ασπρόμαυρους". Ήδη ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει αρχίσει να αναζητεί τον αντικαταστάτή του προκειμένου μέχρι την Παρασκευή βρεθεί ο... εκλεκτός και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Παρά το γεγονός πως ο Φορντ δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα εντός των παρκέ, η αιτία που αποπέμπεται από την ομάδα δεν είναι αγωνιστική, αλλάάλλο ένα από τα αρκετά εξωαγωνιστικά επεισόδια, στα οποία συμμετείχε. Η υπομονή όμως των "ασπρόμαυρων" εξαντλήθηκε και ο Αμερικανός -με τα παραπανίσια κιλά- θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Σκέψεις για Χένιακ

Το δρόμο του Φορντ, ίσως ακολουθήσει, για διαφορετικούς πάντως λόγους, και ο Χρβόιε Χένιακ. Ο φόργουορντ της ομάδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Μαρούσι και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία) πάσχει από κοίλη μεσοσπονδύλιου δίσκου σε τρία επίπεδα.

Θα αναγκαστεί, συνεπώς, να παραμείνει εκτός δράση γιαπερισσότερο απόείκοσι ημέρες, διάστημα στο οποίο ο Μπάνε Πρέλεβιτς χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού φόργουορντ. Ίσως, λοιπόν, λυθεί το συμβόλαιο του Χένιακμε την προοπτική να αποκτηθείάλλος παίκτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK