Tελειώνει το σήριαλ Ζίζιτς

Tελειώνει το σήριαλ Ζίζιτς

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
Κάτι παραπάνω από ότι του επιτρέπεται έχει κάνει ο Ολυμπιακός για να φέρει τον Κροάτη Άντριγια Ζίζιτς. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεών του με τον σύλλογο της Καταλονίας αφού και ο Ζόραν Σάβιτς ζορίζεται προκειμένου να βρει έναν παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται περισσότερο μέσα στην ρακέτα κάτι που αποτελεί την επιθυμία του προπονητή Ιβάνοβιτς.

Σκοπός της Μπάρτσα είναι πρωτίστως να γλυτώσει από τα χρήματα του συμβολαίου κι εν δευτέροις να τον παραχωρήσει σε ομάδα της επιλογής της. Ο Ολυμπιακός καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του Ζίζιτς στον οικονομικό τομέα και αποτελεί την μοναδική του επιλογή. Ο Σάβιτς όμως έχει ακόμα κάποιους ενδοιασμούς καθώς η ομάδα του Πειραιά αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο με την Μπαρτσελόνα για την ευρωλίγκα.

Ο Ζίζιτς ξεκαθάρισε πως δέχεται να μην διεκδικήσει χρήματα από την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου, αρκεί να μην υπάρχει παρέμβαση του ισπανικού συλλόγου αναφορικά στην ομάδα που θα επιλέξει. Είναι γνωστή η εμπλοκή της Ούλκερ αλλά η προσφορά της δεν πλησιάζει τα χρήματα της πρότασης του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος κυλά και ο Γιόνας Καζλάουσκας γνωρίζει ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να καμφθεί η αντίσταση της Μπαρτσελόνα. Το ζήτημα αναμένεται να οδηγηθεί στην λύση του μέχρι την Δευτέρα καθώς ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς απαίτησε από τον Σάβιτς να καλυφθεί μέχρι την συγκεκριμένη ημέρα η τελευταία θέση ξένου ώστε να απομακρυνθεί ο Ζίζιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK