Τελευταία τεστ για την Εθνική

Τελευταία τεστ για την Εθνική
Στην Μαδρίτη θα βάλει το τελευταίο λιθαράκι ο Παναγιώτης Γιαννάκης πριν από το Ευρωμπάσκετ της Σερβίας. Στην πρωτεύουσα την Ισπανίας η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια (με Κροατία και Ισπανία) σε μία προσπάθεια για το ακόμα καλύτερο μοντάρισμα της.

Tην Παρασκευή η "επίσημη αγαπημένη" θα αντιμετωπίσει την Κροατία (20:00) και το Σάββατο τους οικοδεσπότες Ισπανούς, την ίδια ώρα με τον κόουτς να περιμένει να πιστοποιήσει την βελτίωση της ομαδικής απόδοσης που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τουρνουά του Μπράουνσβάϊγκ και του "Ακρόπολις".

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας ο Νίκος Ζήσης σε δηλώσεις του θέλησε να τονίσει την σημασία των δύο αυτών αγώνων λέγοντας: " Το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας είναι και το κρισιμότερο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να το τελειοποιήσουμε, γιατί ακόμα υπάρχουν χρονικά και αγωνιστικά περιθώρια. Είναι σημαντικό ότι θα δώσουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια της προετοιμασίας, εκτός έδρας και θα προσαρμοστούμε στο κλίμα της επίσημης διοργάνωσης που θα γίνει στην Σερβία".

Καλά λόγια για το κλίμα της Εθνικής είχαν να πουν και τα δύο παιδιά που «κόπηκαν» από την τελική 12άδα του Ευρωμπάσκετ. Συγκεκριμένα ο Μανώλης Παπαμακάριος επεσήμανε: "Ηταν μια μεγάλη εμπειρία γι' εμένα να προσκληθώ στην Εθνική ομάδα και να συμμετέχω στην προετοιμασία της για 40 ημέρες. Είναι σημαντικό ότι ο προπονητής με υπολογίζει και θα είμαι στην διάθεση του, όποτε κληθώ ξανά για να ενισχύσω την Εθνική ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK