Τελικοί 2015: Εισιτήρια και μέτρα ασφαλείας για το δεύτερο τελικό

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν πριν και κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τελικοί 2015: Εισιτήρια και μέτρα ασφαλείας για το δεύτερο τελικό
μέτρα ασφαλείας δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού καθορίστηκαν την Τρίτη σε ευρεία σύσκεψη μεταξύ Αστυνομίας, ομάδων και φορέων.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής ο Ταξίαρχος Κωνσταντής Πέτρος και το επιτελείο του, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Ανδρέας Νηγιάννης και ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Βαλασιάδης.

Όπως αποφασίστηκε:

* Θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια.

* Για την είσοδο των φιλάθλων θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40&46 και θα καταλάβουν τις θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των V.I.P. 1 & 2.

* Για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης του αγώνα και για τη διαφύλαξη της δημόσια τάξης, προστασία αθλητών, παραγόντων, διαιτητών κ.λ.π., θα παραμείνουν κενές φιλάθλων:

α. οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β & 107 β.

β. οκτώ σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β, και 138 β

γ. η πρώτη σειρά καθισμάτων δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου στο αγωνιστικό χώρο (φυσούνα- τμήματα 126, 126Α & 126Β).

* Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα γάμα το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Κλειστού Γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας.

* Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων (κέρματα, λέιζερ, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.), καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

* Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

* Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα κράνος.

* Οι θύρες του Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα ήτοι την 17.30 ώρα της 10.6.2015

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία δύο Εισαγγελέων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK