ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος η εθνική για τον Σαντιάγκο

Στις υποχρεώσεις του με την Ουνικάχα Μάλαγα αποφάσισε να επικεντρωθεί ο Ντάνιελ Σαντιάγκο. Ο σέντερ των Ανδαλουσιάνων ανακοίνωσε πως το κεφάλαιο εθνική ομάδα έκλεισε για τον ίδιο, αφού όπως δήλωσε έχει άλλες προτεραιότητες στην καριέρα του.

Τέλος η εθνική για τον Σαντιάγκο

Στις υποχρεώσεις του με την Ουνικάχα Μάλαγα αποφάσισε να επικεντρωθεί ο Ντάνιελ Σαντιάγκο. Ο σέντερ των Ανδαλουσιάνων
ανακοίνωσε πως το κεφάλαιο εθνική ομάδα έκλεισε για τον ίδιο, αφού όπως δήλωσε έχει άλλες προτεραιότητες στην καριέρα του.

O 31χρονος σέντερ αφήνει την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο έπειτα από 11 χρόνια προσφοράς σ’ αυτή, με την οποία δεν κατάφερε να φθάσει σε κάποια μεγάλη διάκριση. Παρ’ αυτα ήταν μέλος της ομάδας, η οποία επικράτησε με 92-73 των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαντιάγκο έγινε το 2000 ο 4ος Πορτορικάνος που έπαιξε στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έπειτα από τους Μπούτσι Λι, Χοσέ Ορτίθ και Ραμόν Ρίβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ