Τέλος ο Στουντεμάιρ των Σανς

Δεν είναι η τύχη με τους ταλαντούχους. Ο Αμάρε Στουντεμάιρ, ο ηγέτης των Φίνιξ Σανς και σίγουρα ο θεαματικότερος παίκτης του ΝΒΑ, θα χάσει το λιγότερο τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, καταρχάς, αλλά κατά την διάρκεια χρειάστηκε μία μικροεπέμβαση σε κόκκαλο του αριστερού γονάτου

Τέλος ο Στουντεμάιρ των Σανς
Δεν είναι η τύχη με τους ταλαντούχους. Ο Αμάρε Στουντεμάιρ, ο ηγέτης των Φίνιξ Σανς και σίγουρα ο θεαματικότερος παίκτης του ΝΒΑ, θα χάσει το λιγότερο τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, καταρχάς, αλλά κατά την διάρκεια χρειάστηκε μία μικροεπέμβαση σε κόκκαλο του αριστερού γονάτου. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει ουσιαστικά όλη την κανονική διάρκεια της περιόδου καθώς θα επιστρέψει τον Μάρτιο αλλά θα είναι εντελώς έτοιμος στα μέσα Απριλίου.

Η είδηση αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα για την χρονιά σε όλο το πρωτάθλημα μια που ο νεαρός φόργουορντ προοριζόταν για την προώθηση του αθλήματος. Το ΝΒΑ ήταν έτοιμο να τον τοποθετήσει δίπλα στον Τιμ Ντάνκαν αφού το Φίνιξ θα διεκδικούσε πάλι το πρωτάθλημα αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν άμεσα. Το μεν πρωτάθλημα θα βρει γρήγορα άλλο πιτσιρικά, το Φίνιξ όμως δύσκολα να αντικαταστήσει τον άνθρωπο των 25 πόντων και των 12 ριμπάουντ.

Αναφορικά με τους φόβους για την ολική επαναφορά του, μία τέτοια επέμβαση υποχρέωσε τον Πένι Χαρνταγουέι να χάσει το 50% της ταχύτητας και του άλματός του, τονίστηκε ότι δεν είναι η ίδια περίπτωση καθώς ο Στουντεμάιρ είναι κατά πολύ νεώτερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK