Τέσσερις μήνες δίχως Ζουκάουσκας

Δεν μπορεί να πάρει ανάσα ο Ολυμπιακός από την ατυχία. Πρώτα ο Ράντσικ με το πρόβλημα καρδιάς, κάτι γνωστό από την θητεία του στην Ιταλία, αλλά αυτό που συνέβη στον Εουρέλιους Ζουκάουσκας ήταν... πραγματικό σοκ.

Τέσσερις μήνες δίχως Ζουκάουσκας
Δεν μπορεί να πάρει ανάσα ο Ολυμπιακός από την ατυχία. Πρώτα ο Ράντσικ με το πρόβλημα καρδιάς, κάτι γνωστό από την θητεία του στην Ιταλία, αλλά αυτό που συνέβη στον Εουρέλιους Ζουκάουσκας ήταν... πραγματικό σοκ. Ο Λιθουανός σέντερ θα λείψει για τους επόμενους τέσσερις μήνες με ρήξη τένοντα στον δεξί ώμο όπως έδειξε η μαγνητική της Δευτέρας. Εκφράζονταν οι ελπίδες πως θα μπορούσε να αποφύγει την επέμβαση αλλά ο τραυματισμός ήταν πολύ πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Ο Ζουκάουσκας θα υποβληθεί σε επέμβαση και όπως τονίστηκε δεν πρόκειται να πιεστεί προκειμένου να επιστρέψει νωρίτερα. Ο Ολυμπιακός εξετάζει πιθανές εναλλακτικές λύσεις ώστε να καλυφθεί η απουσία του. Το όνομα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη βγήκε στην επιφάνεια περισσότερο ως πιθανότητα καθώς ο νεαρός ψάχνει να βρει δουλειά στο ΝΒΑ χωρίς μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα. Ο Γιόνας Καζλάουσκας ζήτησε ήδη την λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις εξετάζοντας κάθε περίπτωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK