Θα λείψει πολύ στον Κοζέρ ο Ζήσης

Ο Φαμπιάν Κοζέρ θα παίξει του χρόνου στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα "χάσει" έναν πολύ καλό φίλο: τον Νίκο Ζήση. Ο Γάλλος γκαρντ αποθέωσε τον Έλληνα άσο.

Θα λείψει πολύ στον Κοζέρ ο Ζήσης

Η Μπάμπεργκ είναι... οικογενειακή υπόθεση. Μια ομάδα που όποιον νέο παίκτη προσθέτει στο ρόστερ της τον αφομοιώνει, τον κάνει μέρος του συνόλου.

Το εφετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα για τους πρωταθλητές Γερμανίας, καθώς αποχώρησαν πολλοί και βασικοί παίκτες. Η αρχή έγινε με τον Τάις (Σέλτικς) και στη συνέχεια πήραν σειρά οι Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός), Μέλι (Φενέρμπαχτσε), Μίλερ (Πέλικανς) και Κοζέρ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο Νίκος Ζήσης, από τους παλιούς πλέον στη "Freakcity", αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του δίπλα στο "ζεστό" ευχαριστώ έγραψε πως ο καθένας εξ αυτών άξιζε αυτό το επόμενο βήμα.

Ο Κοζέρ ήταν ο πρώτος που πιάστηκε από την ανάρτηση του Θεσσαλονικιού γκαρντ και τον αποθέωσε. "Σ' ευχαριστώ που ήσουν ένας τέτοιος ηγέτης κι ένας σπουδαίος φίλος", τού απάντησε και επιβεβαίωσε τον κομβικό ρόλο που έχει ο Ζήσης σε αυτό το σύνολο.

O ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK