Θα υπάρχουν και κακές βραδιές για τους Μπακς

Όταν οι επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν... φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ναι θα είναι για το Μιλγουόκι μια κακή βραδιά. Ιδίως όταν συνοδεύεται από βαριά εντός έδρας ήττα από την παρέα των Γουέστμπρουκ, Άντονι και Τζορτζ που... στρώνει.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive while being guarded by Oklahoma City Thunder's Paul George during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Oct. 31, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive while being guarded by Oklahoma City Thunder's Paul George during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Oct. 31, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn) AP PHOTO/TOM LYNN

Τον Γιάννη μην τον περιμένεις πλέον κάτω από τους 25 πόντους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αποτελεί... είδηση η χαμηλή παραγωγικότητά του! Όταν παρόλα αυτά η δική του καλή απόδοση δεν έχει συνδυαστεί με μια νίκη των Μπακς, δεν θ' αποθεώνεται. Και λογικά, γιατί οι απαιτήσεις - προσδοκίες είναι άλλες απ' αυτόν. Να είναι ηγέτης...

Πόσο μάλλον όταν, παρά τους 28 πόντους (7/11 δίποντα σουτ, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές) τα 8 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ, τα "ελάφια" έχουν ηττηθεί 110-91 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Μιλγουόκι. Ο Γουέστμπρουκ δεν έκανε τριμπλ-νταμπλ (το έχασε για μια ασίστ), μα η παρέα του δούλεψε πολύ καλά στο παρκέ - ίσως για πρώτη φορά τόσο καλά στη νέα σεζόν. Ο Τζορτζ είχε 20, ο Άντονι 17, ο Άνταμς νταμπλ-νταμπλ και ο Γκραντ έδωσε σκορ από τον πάγκο.

Ποτέ οι Μπακς δεν ένιωσαν ότι απειλούν και οι Θάντερ πως απειλούνται, μια και μετά το αρχικό 26-16 που έγινε 50-28 δεν υπήρξε διαφοροποίηση στον αγώνα. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ έχει πλέον την ευκαιρία να ρεφάρει στο επόμενο ματς με τους Χόρνετς στη Σάρλοτ.

ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο GIANNIS ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK