Τα δεδομένα με Βουγιούκα και Σόφο

Η... ανταλλαγή του Ίαν Βουγιούκα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα ήταν το ιδεατό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει έναν ψηλό με μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Φεύγει ο Ματσιούλις για να έρθει... Κινέζος. Ανακοινώθηκε η επιστροφή Φώτση.

Τα δεδομένα με Βουγιούκα και Σόφο

Η... ανταλλαγή του Ίαν Βουγιούκα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα ήταν το ιδεατό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει έναν ψηλό με μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Όχι ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει κάποιο παράπονο από το "Σόφο" και την προσπάθεια που κατέβαλε. Απλώς ο κόουτς του "τριφυλλιού" θεωρεί ότι χρειάζεται έναν παίκτη που να κάνει πάνω - κάτω τα ίδια πράγματα στο παρκέ, αλλά για περισσότερα λεπτά. Γι' αυτό και η περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα θεωρείται η κατάλληλη - αν άλλωστε δεν είχε φύγει, δεν θα ερχόταν ο Σχορτσανίτης.

Ο πρώην σέντερ των "πρασίνων" και νυν της Ούνιξ δεσμεύεται μέχρι το '14, αλλά δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει, αρκεί βέβαια να μην χάσει πολλά από χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του (αμείβεται με περίπου 800.000 ευρώ). Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει ένα τέτοιο ποσό και ψάχνει να βρει τη φόρμουλα που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Ένα από τα παράδοξα σενάρια των ημερών, αμερικανικό περισσότερο και με μηδαμινές πιθανότητες υλοποίησης, είναι η ανταλλαγή των δύο παικτών, όπως δηλαδή συνέβη με Πάνκο - Γκιστ τον περασμένο Δεκέμβριο. Για να συμβεί αυτό, αφενός θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σχορτσανίτη (ο Παναθηναϊκός έχει την οψιόν) και μετά να υπάρξει συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Κατά το αμερικάνικό δηλαδή sign and trade.

Τη δεδομένη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού να κυνηγήσει τον Βουγιούκα, αφού οι επιλογές ψηλών στην ελληνική αγορά είναι περιορισμένες και ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει ελεύθερη μια θέση ξένου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK