Θετική διάθεση για παραμονή των Χαραλαμπίδη και Δέδα

Οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιώργος Δέδας έδωσαν αρκετές βοήθειες την περυσινή σεζόν, με συνέπεια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να τους θέλουν στην ομάδα και του χρόνου, όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένως.

Θετική διάθεση για παραμονή των Χαραλαμπίδη και Δέδα

Από πλευράς ΠΑΟΚ ήδη έχει μεταφερθεί προς τον ατζέντη τους Μηνά Τουκμενίδη ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, ενώ ο ίδιος δεν διαψεύδει ότι ανάλογο είναι το κλίμα και από το δικό του "στρατόπεδο".

Στο μεταξύ ο Γιώργος Μπόγρης (σ.σ. είναι ήδη ενήμερος ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος τον υπολογίζει και για τη νέα σεζόν) βρέθηκε την Τρίτη στο "Παλατάκι", προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος ήταν την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, πήρε το απολυτήριό του, καθώς ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, τέλος, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο διάφραγμα.

Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ θέλουν να κυκλοφορήσουν σύντομα τα εισιτήρια διαρκείας, μάλιστα θα γίνει μια σχετική συζήτηση μεταξύ των στελεχών της ΚΑΕ για το ζήτημα, ενώ κάποια στιγμή θα παραχωρηθεί και μια απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK