Θετικό ντεμπούτο ο Χόμαν

Θετικό ντεμπούτο ο Χόμαν
Αν η πρώτη εμφάνιση του Τζάρεντ Χόμαν είναι παρακαταθήκη της εικόνας του στις επίσημες υποχρεώσεις του Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τότε οι "κιτρινόμαυροι" ανακάλυψαν... λαυράκι. Ο Αμερικανός σέντερ σε 19 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο σημείωσε 10 πόντους και πήρε 4 ριμπάουντ ικανοποιώντας με την εμφάνισή του το Μηνά Γκέκο.

Εξάλλου, προπονείται μόλις μερικές ημέρες με τη νέα ομάδα του (ήρθε την περασμένη Τρίτη) μην γνωρίζοντας ακόμη πράγματα και καταστάσεις. Το τελικό 69-64 λίγη σημασία, καθώς σε τέτοιους είδους αγώνες εκείνο που ενδιαφέρει είναι οι παίκτες να συνεργαστούν μεταξύ τους εκτελώντας τα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις.

Από τις δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν οι δύο Αμερικανοί γκαρντ. Από το μεν Μαρούσι ο Μπλάκνεϊ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, από τον δε Πανιώνιο ο Εϊβερι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.


Μαρούσι: Χόμαν 10, Σέκουλιτς 12, Κυρίτσης 4, Νοέας, Καράγκουτης 3 (1), Δέσπος, Μπουντούρης 9 (3),Στεφανίδης 6, Λόλας 5, Κολώκας 10, Νικολαϊδης 2, Καϊμακόγλου 8

Πανιώνιος: Ταπούτος 10, Περπέρογλου 17 (2), Μαυροειδής 10, Οικονόμου 8, Ηλιάδης, Κέκελης 6 (1), Λιτλ 3, Αγγελόπουλος 6, Πετρόπουλος 4



***
Ο Άρης Βωβός έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική ομάδα και τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την πρόκρισή της στα ημιτελικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK