Thomas: "Δεν έχουμε τέλειο ρόστερ"

Η ήττα από των Κnicks από τους Lakers στο LA προκάλεσε τον προβληματισμό για δυναμικότητα της φετινής ομάδας της Νέας Υόρκης. Ακόμα και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ιsiah Thomas παραδέχθηκε σε δηλώσει ότι το ρόστερ της ομάδας του δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Thomas: "Δεν έχουμε τέλειο ρόστερ"
Η ήττα από των Knicks από τους Lakers στο LA προκάλεσε τον προβληματισμό για δυναμικότητα της φετινής ομάδας της Νέας Υόρκης. Ακόμα και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ιsiah Thomas παραδέχθηκε σε δηλώσει ότι το ρόστερ της ομάδας του δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Εξω από τα αποδυτήρια στο Staples Center ο Τhomas είπε: «Το ρόστερ μας δεν είναι τέλειο. Αλλωστε τέλειο ρόστερ έχει η ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα. Oι υπόλοιποι έχουν προβλήματα.» Η αλήθεια είναι ότι η γκρίνια στη Νέα Υόρκη υπάρχει και μάλιστα σε έντονο βαθμό. Με έναν πολύ έμπειρο κόουτς στον πάγκο όπως ο Larry Brown αλλά και με καλές μεταγραφές οι πάντες νόμισαν ότι οι Νicks θα είναι πρωταγωνιστές.

Προς το παρόν πάντως ο Βrown είναι ακλόνητος στον πάγκο. Ο Τhomas είπε σχετικά: «Αν ο Μarbury είχε προπονητή τον Larry από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του θα ήταν ένας διαφορετικός παίκτης.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK