"Θωρακίστε τον Άρη, υπομονή μέχρι τις 6 Μαΐου"

Στο τελικό στάδιό της βρίσκεται η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, η διοίκηση πάντως θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους παρά την πληροφορία ότι στο λογαριασμό της ομάδα κατατέθηκαν ήδη τα πρώτα 400.000 ευρώ.

"Θωρακίστε τον Άρη, υπομονή μέχρι τις 6 Μαΐου"
INTIME SPORTS

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ανέφερε: " Τις τελευταίες ημέρες και ώρες το διαδίκτυο κατακλύζεται από σενάρια σχετικά με τους επί μέρους όρους των συμφωνιών της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τον επενδυτή, που εμποδίζουν την αναγκαία για την ομάδα επιτάχυνση του έργου του, που ήδη εμπράκτως υλοποιείται.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. επισημαίνει στους φιλάθλους της ότι για το συγκεκριμένο θέμα, υπεύθυνη για την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωσή τους είναι η ίδια η Κ.Α.Ε., μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με την ίδια ένταση, επιμονή και καλοπιστία και από τις δύο πλευρές προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 06/05/2015, όπως ήδη έχουμε προγραμματίσει.

Πρέπει συνεπώς όλοι να αγκαλιάσουμε την τελική αυτή προσπάθεια, ώστε πολύ σύντομα η ομάδα μας να επιστρέψει στους θριάμβους. Διανύουμε τις κρίσιμες ώρες των έργων και όχι των λόγων. Ευελπιστούμε ότι όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ κατανοούν αυτό που επιχειρείται να συντελεστεί στην ομάδα μας και θα θωρακίσουν τον ΑΡΗ στις ιστορικές αυτές στιγμές που βιώνει".

Σε ό,τι να κάνει με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, από τον Άρη έλεγαν ότι παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με τον Άρη.

Τέλος, με 2.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη:

Στα "πράσινα" ο Βεζένκοφ

24MEDIA NETWORK