Θρήνος για το χαμό 23χρονου μπασκετμπολίστα

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ σκόρπισε ο χαμός του παίκτη της Ολυμπιάδας Παπάγου, Μενέλαου Βασάκη, σε ηλικία 23 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στο εξωτερικό. Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑ.

Θρήνος για το χαμό 23χρονου μπασκετμπολίστα

Ο Μενέλαος Βασάκης, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιάδας Παπάγου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 23 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στη Φινλανδία, όπου και σπούδαζε τον τελευταίο χρόνο, βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

"Ένας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής-υπόδειγμα, ο Μενέλαος (Μένιος) Βασάκης, δυστυχώς, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Η θλιβερή είδηση του αδόκητου θανάτου του αθλητή της Ολυμπιάδας Παπάγου, σκορπίζει, το δίχως άλλο, μεγάλη στεναχώρια, θρήνο, στον μπασκετικό και όχι μόνο κόσμο. Το ΔΣ της ΕΣΚΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου άσου, τις δύσκολες και δραματικές αυτές ώρες και παράλληλα να υπάρξει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι τον έζησαν και τον αγάπησαν από κοντά. Ο Μένιος ήταν το τελευταίο διάστημα στην Φινλανδία, παρακολουθώντας πρόγραμμα σπουδών Erasmus σε πανεπιστήμιο και μέχρι πρότινος είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ της Ολυμπιάδας".

Η ανακοίνωση του σωματείου του Παπάγου για το τραγικό συμβάν ήταν ενδεικτική κι ενώ οι συναθλητές του είναι συγκλονισμένοι: "ΤΡΑΓΩΔΙΑ… Ένας εξαίρετος αθλητής, αγωνιστής στην ζωή και μεγάλος φίλος της ομάδας μας, δεν είναι πια κοντά μας. Σε τροχαίο ατύχημα στο εξωτερικό, έχασε τη ζωή του ο 23χρονος αθλητής του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας, Μενέλαος Βασάκης. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK