Θρήνος στο μνημόσυνο του Σόμπιν, συγκλονισμένος ο Ράτζα

Εκδήλωση στη μνήμη του Γκόραν Σόμπιν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Σπλιτ. Λύγισε ο Ντίνο Ράτζα για τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουγκοπλάστικα.

Θρήνος στο μνημόσυνο του Σόμπιν, συγκλονισμένος ο Ράτζα
ACTION IMAGES

Με το τρόπαιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που κατέκτησε με τη Γιουγκοπλάστικα δίπλα στη φωτογραφία του έλαβε χώρα την Τετάρτη η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κροάτη Γκόραν Σόμπιν που οργάνωσε η νυν διοίκηση τη ΚΚ Σπλιτ στην Γκρίπε Αρένα.

Ο 58χρονος παλαίμαχος σέντερ πέθανε από ανακοπή καρδιάς και ο αιφνίδιος θάνατός του συγκλόνισε οικείους και φίλους, οι οποίοι θέλησαν να συλλυπηθούν από κοντά την οικογένειά του.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Σπλιτ ήταν, δίπλα στον Γιόζιπ Βράνκοβιτς, και ο Ντίνο Ράτζα, νυν επικεφαλής της εθνικής ομάδας και συμπαίκτης του Σόμπιν στα χρυσά χρόνια της Γιουγκοπλάστικα. Ο κορυφαίος Κροάτης ψηλός ήταν εμφανώς συγκλονισμένος από την απώλεια ενός συνοδοιπόρου και φίλου του, με συνέπεια να μην συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μετά τη θητεία του στην κορυφαία ομάδα της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας ο Σόμπιν, η μεγάλη αδυναμία του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στον Άρη των Γκάλη και Γιαννάκη, ως ο ένας εκ των δύο ξένων που έπαιζαν στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK