Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Πασκουάλ...

Η απογοήτευση ξεχείλιζε από τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από τη Χίμκι στη Μόσχα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Πασκουάλ EUROKINISSI

Τον Τσάβι Πασκουάλ, αν το έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε. Τόσο κακό τον Παναθηναϊκό δεν τον περίμενε κόντρα στη Χίμκι και γι' αυτό μετά το τέλος του αγώνα δεν έψαξε για δικαιολογίες. Ούτως ή άλλως δεν το κάνει. Απλώς αυτή τη φορά ήταν όλα ξεκάθαρα στο μυαλό του.

Αφού έδωσε ιπποτικά συγχαρητήρια στη Χίμκι, υποστήριξε πως " ήταν ένα ματς που στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε άμυνα, αρκετή γι’ αυτό το επίπεδο. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και επίθεση. Στην επίθεση γενικότερα δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πριν από το παιχνίδι. Παίζοντας έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν σκοράραμε πάνω από 18 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Νομίζω ότι πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά στην επίθεση, αλλά και καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο".

24MEDIA NETWORK