Τι αναφέρουν τα ξένα μέσα

Τι αναφέρουν τα ξένα μέσα

Το πρώτο "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου ανήκει στην Ελλάδα και τα ξένα ειδησεογραφικά σάιτ στέκονται στο γεγονός της νίκης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Ρωσίας. Παράλληλα, θεωρούν αξιοσημείωτο το γεγονός της ανατροπής στις αναφορές τους, αλλά και τους 23 πόντους του Θοδωρή Παπαλουκά, ενός παίκτη... γνωστού στους Ρώσους από την ΤΣΣΚΑ. Αναλυτικά...

Eurobasket2005.com: "Η Ελλάδα ξεπέρασε το σοκ της αρχής και κέρδισε με 66-61 την Ρωσία, 'κλείνοντας' το πρώτο της εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, μετά το 1997. Ο Παπαλουκάς προήλθε από τον πάγκο και σημείωσε 23 πόντους, ανάμεσά τους πέντε βολές στα τελευταία 46 δευτερόλεπτα, ενώ ο Ντικούδης προσέθεσε άλλους 11".

Euroleague.net: "Η Ελλάδα πέρασε στα ημιτελικά κερδίζοντας τη Ρωσία με 66-61, προερχόμενη από πίσω στο σκορ. Ενας γνωστός στο ρωσικό μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς σημείωσε 23 πόντους, ενώ ακόμα ένας παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Δήμος Ντικούδης, είχε 11 πόντους για την Ελλάδα που έμεινε 9 λεπτά χωρίς πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο".

Datasport.it: "Η Ελλάδα είναι η πρώτη ομάδα των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού πέρασε τη Ρωσία κερδίζοντάς την με 66-61. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Παπαλουκάς με 23 πόντους, ακολούθησε ο Ρώσος Κιριλένκο με 20, σε ένα άσχημο παιχνίδι που κυριάρχησαν οι άμυνες και τα αβίαστα λάθη".

Gazzetta dello sport: "Η Ελλάδα είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στο πρώτο προημιτελικό του προγράμματος στο Βελιγράδι, οι Ελληνες επικράτησαν της Ρωσίας με 66-61".

L’ Equipe: "Η Ελλάδα προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ κερδίζοντας της Ρωσία με 66-61 στα προημιτελικά του Βελιγραδίου. Το παιχνίδι πέρασε στα χέρια των Ελλήνων στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν προηγήθηκαν στο σκορ για πρώτη φορά, χάρη σε ένα 11-0".

News 24/7

24MEDIA NETWORK