ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη Δευτέρα τελικά ξεκινάει η ΑΕΚ

Σιγά-σιγά τα πράγματα στην ΑΕΚ μπαίνουν σε μία σειρά. Μπορεί την Παρασκευή να μην άρχισε η προετοιμασία ότι αυτό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα μέρα κατά την οποία η Ενωση θα έχει και ρόστερ.

default image
Σιγά-σιγά τα πράγματα στην ΑΕΚ μπαίνουν σε μία σειρά. Μπορεί την Παρασκευή να μην άρχισε η προετοιμασία ότι αυτό θα γίνει
την προσεχή Δευτέρα μέρα κατά την οποία η Ενωση θα έχει και ρόστερ. Και αυτό γιατί αναμένεται να υπογράψουν ο Νικολαϊδης, ο Βετούλας, ο Κόμματος και ο Ραντόγεβιτς. Επίσης αναμένονται στην Ελλάδα οι ΜακΦέρσον και Πέρκοβιτς.

H προετοιμασία θα διεξαχθεί στην Αθήνα καθώς σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι δύσκολο να μεταβεί σε κάποια άλλη πόλη η αποστολή. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ είναι ιδιαίτερα «σφιχτό» θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας Αμερικανός ο οποίος θα καλύπτει τις θέσεις 4 και 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ