ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι έχασε η ΑΕΚ από την ήττα από το Μακεδονικό

Η ΑΕΚ μπορεί να επέστρεψε στις νίκες με την επιτυχία της Μπάμπεργκ για το ULEB CUP, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας δεν μπορούν ακόμα να ξεχάσουν την ήττα από το Μακεδονικό.

default image
Η ΑΕΚ μπορεί να επέστρεψε στις νίκες με την επιτυχία της
Μπάμπεργκ για το ULEB CUP, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας δεν μπορούν ακόμα να ξεχάσουν την ήττα από το Μακεδονικό.

Γενικά οι αποτυχίες κόντρα στον Απόλλωνα και τον Μακεδονικό αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό στην ΑΕΚ. Όχι στο καθαρά αγωνιστικό τομέα αλλά στον οργανωτικό αφού αυτές οι δύο ήττες φρέναραν εξελίξεις σε ότι αφορά τα έσοδα της ομάδας. Υπήρχαν στα σκαριά συμφωνίες τόσο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ULEB, όσο και για νέες χορηγίες. Προς το παρόν οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα έχουν πάει πίσω.

Στην Ενωση πάντως δεν τον βάζουν κάτω και πιστεύουν ότι μέσα από τη δουλειά θα έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη που θα τους βοηθήσει και στο οικονομικό κομμάτι. Εν όψει του αγώνα με την Ολύμπια ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ