Ti γράφει ο ξένος τύπος

Ti γράφει ο ξένος τύπος

Οπως καταλαβαίνετε, οι πάντες στις αναφορές τους κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο Δημήτρη Διαμαντίδη.

Le equipe: "Η μεγάλη απογοήτευση για τη Γαλλία. Εχασε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ με ένα τρίποντο τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Τώρα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο όπως το 1999 και το 2003."

Εuroleague.net: "Ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού έστειλε την Ελλάδα στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Οι Ελληνες ήταν πίσω στο σκορ 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αλλά κατάφεραν και επέστρεψαν."

Rtl: "H Γαλλία ηττήθηκε. Νικήθηκε από τους Ελληνες με τρίποντο του Διαμαντίδη τρία δεύτερα πριν το τέλος. Οι παίκτες του Μπερζό ήταν πολύ νευρικοί στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πάντως η Γαλλία έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει μετάλλιο για πρώτη φορά μετά το 1949. "

Eurosport: «Ηταν πολύ σκληρό. Η Γαλλία "σταυρώθηκε" τρία δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Μία ακόμη ήττα από την Ελλάδα.»

Εurobasket2005.com: "To τρίποντο του Διαμαντίδη έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Μεγάλη νίκη αν και 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος η Ελλάδα έχανε με 7 πόντους. Πάρκερ και Ριγκοντό αστόχησαν σε κρίσιμες βολές."

News 24/7

24MEDIA NETWORK