Τιμήθηκε στη Σκύδρα ο Πρέλεβιτς
Στη Σκύδρα βρέθηκε το Σάββατο ο Μπάνε Πρέλεβιτς προκειμένου να τιμηθεί από τον τοπικό Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ "Pablo Garcia" για την προσφορά του στο σύλλογο.
Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” αρκετός κόσμος, ο οποίος αποθέωσε τον Πρέλεβιτς με το κλασικό “ω Μπάνε Μπάνε…”. Στον ίδιο δόθηκε μια τιμητική πλακέτα, ενώ από πλευράς της ομάδας δόθηκαν ως δώρα δύο μπλούζες και μια μπάλα του ΠΑΟΚ.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έπαιζε βίντεο με παλιούς αγώνες των “ασπρόμαυρων”.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Τάσος Τσίου είπε: ” Σε τιμούμε για όσα έχεις προσφέρει στην ομάδα αλλά και για ότι σαν πρόεδρος έχεις αναλάβεις ευθύνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στο μπάσκετ“.
Από την πλευρά του ο Πρέλεβιτς τόνισε: ” Ευχαριστώ πολύ, όταν υπήρξε η πρόσκληση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και να έρθει ένας επενδυτής. Να είστε κοντά στον ΠΑΟΚ…”