Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τους "αιώνιους"

Από δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.200 ευρώ τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τα αίσχη της Πέμπτης στο ΣΕΦ. Στην απολογία των ΚΑΕ, ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον.

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τους "αιώνιους"

Σα να μην έγινε τίποτα. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η αθλητική δικαιοσύνη σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι κυπέλλου της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Μόνο με δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.200 ευρώ τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κάτι που σημαίνει πως οι δύο ΚΑΕ πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα ίσα με το μπόι των "ανεγκέφαλών" οπαδών τους που τη γλίτωσαν τόσο μα τόσο φθηνά.

Η τιμωρία δεν ισχύει για τους αγώνες κυπέλλου κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Αντίθετα, θα παίξει χωρίς φιλάθλους στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Λάρισα και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών κόντρα σε Πανελλήνιο και Μαρούσι.

Τι έγινε κατά την απολογία των δύο ΚΑΕ

Κατά την απολογία των δύο ΚΑΕ το πρωϊ της Παρασκευής, στο φύλλο αγώνος δεν γινόταν εκτενέστατη αναφορά στα επεισόδια, ωστόσο έφτασε στα χέρια της προέδρου του ΕΣΑΚΕ η έκθεση της αστυνομίας η οποία ήταν επιβαρυντική, κυρίως για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων έριξαν την ευθύνη -όπως αναμενόταν- στους φιλάθλους των αντιπάλων.

"Καταδικάζουμε τα έκτροπα, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τα ευχολόγια και να γίνουν πράξεις.Εχουμε ταχθεί κατά της μετακίνησης των οπαδών και το έχουμε δηλώσει επίσημα, πολλές φορές στην ΕΟΚ. Οι φίλαθλοί μας ήταν άψογοι μέχρι το 25ο αλλά μετά παρασύρθηκαν. Ζητάμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο", τόνισε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Από τη πλευρά του, ο Τάκης Μπαλτάκος είπε: "Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν τα θέλουμε, οι δικοί μας φίλαθλοι προκλήθηκαν και απάντησαν. Δεν πρέπει να γίνεται μετακίνηση οπαδών. Μπορεί σε 1.000 χρόνια να είμαστε σε θέση αλλά τώρα δεν είμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK