Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει για τρεις

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα γνωρίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, Νίκου Μπουντούρη και Μπλάγκοντα Σέκουλιτς.

Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει για τρεις

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα γνωρίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, Νίκου Μπουντούρη και Μπλάγκοντα Σέκουλιτς για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη (19/11, 18:30). Και αυτό γιατί την Πέμπτη, οπότε και άρχισε ουσιαστικά η προετοιμασία, οι τρεις προαναφερθέντες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τη Χάποελ, δεν γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μάλιστα ο Σέρβος σέντερ ακολούθησε αποκλειστικά θεραπεία, με τις πιθανότητες να μην είναι -λογικά- με το μέρος του. Αντίθετα οι Μπλάκνεϊ και Μπουντούρης είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, αν και ακόμα είναι δύσκολο να προβλεφθεί αν θα είναι σε θέση να δώσουν το παρόν στην αποστολή.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση-κάλεσμα στους φίλους του Αμαρουσίου εξέδωσε ο σύνδεσμος "Κίτρινοι Λύκοι", τονίζοντας: " Το Μαρούσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους δήμους της Αττικής και έχει μόνο μια επαγγελματική ομάδα στο προσκήνιο. Τη ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1. Μια ομάδα που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους, με τις συνεχόμενες επιτυχίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Και γι' αυτό θεωρούμε ντροπή και άδικο για την προσπάθεια που κάνει να παίζει μπροστά σε 100 και 200 θεατές. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα και να καταλάβουμε ότι χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας για να συνεχίσει να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK