Το... Όσκαρ πήγε στον Μάνι Χάρις

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό με τη Μονακό ο Αμερικάνος σκόρερ της ΑΕΚ βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού Champions League. Διαβάστε ποιός άλλος "κιτρινόμαυρος" συμπεριληφθηκε στην 2η καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης και τα υπόλοιπα βραβεία

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μάνι Χάρις EUROKINISSI

Τον Μάνι Χάρις η ΑΕΚ τον έφερε για να κάνει τη διαφορά. Και τουλάχιστον στην Ευρώπη την έκανε, οδηγώντας την ως τον τελικό του Champions League. Μάλιστα χάρη στους 17.6 πόντους, στα 4.8 ριμπάουντ και στις 2.4 ασίστ ανά αγώνα αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση του Αμερικανού, ο οποίος προτίμησε ένα καθημερινό look κι όχι κάποιο κοστούμι έγινε σε ειδική τελετή που οργάνωσε η FIBA το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκτός του Χάρις στην καλύτερη 5άδα συμπεριελήφθησαν οι Ντι Τζέι Κένεντι (Καρσίγιακα), Όβι Σόκο (Μούρθια), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ)και Ελμεντίν Κικάνοβιτς (Μονακό).

Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν στη δεύτερη καλύτερη 5άδα, παρέα με τους Γκέιμπ Γιορκ (Μπαϊρόιτ), Κέντρικ Ρέι (Νίμπουρκ), Κρις Έβανς (Μονακό) και Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ)

Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Τζον Πάτρικ της Λούντβιγκσμπουργκ.

Κορυφαίος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Αρνόλντας Κουλμπόκα της Κάπο Ντ' Ορλάντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK