Το "6 στα 6" και το ρεκόρ διετίας

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό το σερί είναι το μεγαλύτερο για τον "Δικέφαλο" τις σεζόν 2013-14 και 2014-15.

Το "6 στα 6" και το ρεκόρ διετίας

Ούτε το Ρέθυμνο... σταμάτησε τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" με το "διπλό" του Σαββάτου να φτάσει τις έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πριν το ματς με τον ΑΓΟΡ, οι "ασπρόμαυροι" είχαν κερδίσει κατά σειρά την Κηφισιά, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ και τα Τρίκαλα και επικρατώντας του συνόλου του Σκουρτόπουλου έκαναν το "6 στα 6".

Μάλιστα οι έξι σερί νίκες αποτελούν το μεγαλύτερο ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αναφορικά με τις σεζόν 2013-14 και 2014-15. Για πρώτη φορά τις τελευταίες δύο αγωνιστικές χρονιές ο "Δικέφαλος" κάνει ένα τέτοιο νικηφόρο σερί και το προηγούμενο καλύτερό του είναι αυτό των τεσσάρων συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων, στο ξεκίνημα της περσινής και της φετινής σεζόν.

Κι αν ψάξουμε να βρούμε πότε ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μεγαλύτερο σερί από αυτό το "6 στα 6", ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-13 όταν είχε επτά συνεχόμενες νίκες επικρατώντας του Ολυμπιακού, του Ικαρου Χαλκίδας, του ΚΑΟΔ, του Περιστερίου, της Καβάλας, του Κολοσσού Ρόδου και του Αρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK