Το απίστευτο πουρμπουάρ που άφησε ο Shaquille O'Neal

Ο Shaquille O' Neal είναι... large τύπος και δεν το κρύβει. Τόσο large μάλιστα που όταν πρόκειται να δώσει πουρμπουάρ σε σερβιτόρους, ρωτάει το... ποσό που θέλουν! Διαβάστε πόσα ζήτησε ένας και πήρε.

Shaquille O'Neal, left, and Kobe Bryant laugh as they attend the unveiling of a statue of O'Neal in front of Staples Center, Friday, March 24, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Shaquille O'Neal Kobe Bryant AP

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Jimmy Kimmel Live" και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνήθεια του να δίνει πάντα υψηλά φιλοδωρήματα.

Μία φορά βέβαια το... παράκανε και έδωσε ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε έναν τυχερό σερβιτόρο.

"Όταν πηγαίνω σε εστιατόρια θέλω να δείξω στον κόσμο την εκτίμηση μου. Έτσι, όταν έρχονται στο τραπέζι τους λέω "Όσο πιο γρήγορα έρθει η παραγγελία, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το τιπ". Τρώω γρήγορα έτσι (γέλια). Όταν είναι να φύγουμε ρωτά πόσα θέλουν. Τα περισσότερα που μου ζήτησε ένας ήταν 4,000$ και είπα "ΟΚ, κανένα πρόβλημα" και του τα έδωσα".

Όταν ο παρουσιαστής έμεινε... κάγκελο, ο Shaquille O' Neal απάντησε πως μία κοπέλα τον ευχαρίστησε γιατί ουσιαστικά της πλήρωσε το ενοίκιο δυο μηνών.

Photo credit: AP Photo/Mark J. Terrill

News 24/7

24MEDIA NETWORK