Το απίστευτο πρόστιμο για διαμαρτυρία που θα μας έκοβε την μηλιά

Η πράξη φέρνει αντίδραση αλλά δεν σημαίνει ότι η τελευταία είναι δίκαιη.

Το απίστευτο πρόστιμο για διαμαρτυρία που θα μας έκοβε την μηλιά

Ο Mike Brown, κόουτς της χρονιάς πέρυσι στο NBA, αποβλήθηκε από τον αγώνα με τους Μπακς λόγω διαμαρτυρίας καθώς πίστευε πως αδιαμφισβήτητα είχε αδικηθεί η ομάδα του πάρα πολύ. Αντέδρασε εντόνως και αυτή είναι πράγματι μια λογική αφορμή για να αποβληθεί.

Όμως ο προπονητής των Kings δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έδωσε συνέχεια στις διαμαρτυρίες καθώς πήρε ένα λάπτοπ και άρχισε να δείχνει τις φάσεις μία μία αλλά σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν αν ήξερε τι τον περιμένει.

Με απόφαση του NBA, ο Mike Brown καλείτε να πληρώσει το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ!

Με την γνωστοποίηση αυτής της απόφασης ο coach δήλωσε: “Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και θα κάνουν λάθη, αλλά απλά ελπίζεις πως θα υπάρχει μία συνέπεια και επικοινωνία μαζί τους.

Οι διαιτητές ήταν σπουδαίοι! Επικοινωνούσαν μαζί μου όλη τη νύχτα. Στο θέμα της συνέπειας όμως, το βλέπετε κι εσείς εδώ πέρα (μέσω του λαπτοπ), δεν υπήρχε”.

“Το πρόστιμο είναι αυτό που είναι. Η σύντροφος μου είναι έξαλλη μαζί μου επειδή θα θα ξόδευα πολλά και θα την πήγαινα μαζί με τον εγγονό μου για σκι στη λίμνη Τάχοε κατά τη διάρκεια του All Star Break. Της τηλεφώνησα και της είπα πως πιθανότατα δεν θα το κάναμε, εκτός αν το ξενοδοχείο μου έδινε… έκπτωση”.

Κάτι μας λέει πως την επόμενη φορά ο Mike θα κράτα κούπα τσάι και όχι λάπτοπ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK