Το αθλητικό My Style Rocks είναι το παιχνίδι που χρειαζόμασταν

Στο 'Avec Classe' του Σερζ Ιμπάκα, οι παίκτες του NBA ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας και υποβάλλονται σε δοκιμασίες που μοιάζουν με το 'Μεγάλο Παζάρι' σε low budget εκδοχή. Το 'Avec Classe' μπορείς πανεύκολα να το μεταφέρεις στο σαλόνι του σπιτιού σου. Πώς γένεν ατό; Εξηγούμε αναλυτικά.

Ο Σερζ Ιμπάκα στα γυρίσματα της web series 'Avec Classe', τον Φεβρουάριο του 2020
Ο Σερζ Ιμπάκα στα γυρίσματα της web series 'Avec Classe', τον Φεβρουάριο του 2020 TWITTER/ΣΕΡΖ ΙΜΠΑΚΑ

Η ιδέα του web fashion show του Σερζ Ιμπάκα με τίτλο 'Avec Classe' είναι απλή. Ο Ιμπάκα καλεί έναν συμπαίκτη του από τους Τορόντο Ράπτορς σε κατάστημα της αλυσίδας ρούχων 'Holt Renfrew' και μαζί επιχειρούν μια ενδυματολογική ανατομία του στυλ που ταιριάζει στον καθένα. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός σέντερ προτείνει στον κάθε παίκτη στιλιστικές επιλογές που ταιριάζουν στο γούστο του και ακολουθεί ένας διαρκής πειραματισμός με χρώματα και υφάσματα.

Κρατήσαμε το πιο πρόσφατο επεισόδιο του 'Avec Classe', που γυρίστηκε λίγες μέρες πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γκασόλ. Γιατί απομονώσαμε αυτό το επεισόδιο; Μα φυσικά γιατί ο Γκασόλ κάνει άπειρες συγκρίσεις στο δικό του look και στο 'επιχειρηματικό' look του μεγαλύτερου αδελφού του, Πάου Γκασόλ. Επίσης, γιατί ο Γκασόλ εμφανίζεται σε γύρισμα για σειρά του YouTube με παντόφλες (!) και μας 'πουλάει' αρκετά πειστικά αυτήν την άνετη διάθεση που βγάζει προς τα έξω. Τέλος, στο φινάλε του video, ο Ιμπάκα και ο Γκασόλ παίζουν ένα παιχνίδι που θυμίζει το 'Μεγάλο Παζάρι' σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Σε εκείνο το σημείο ξεκινά ο μεγάλος χαμός.

Στο 'Secure The Bag', o Ιμπάκα προκαλεί τον Γκασόλ να ανοίξει μια από τις δυο τσάντες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά του. Η μια τσάντα κρύβει ένα πράσινο φουλάρι, η άλλη μια ποδοσφαιρική φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκασόλ πρέπει να διαλέξει τσάντα, να φορέσει το περιεχόμενο αυτής και στη συνέχεια να ποζάρει για μια σέλφι την οποία θα ανεβάσει στα social media, με hashtag που θα του υποδείξει ο Ιμπάκα. Για καλή του τύχη, διαλέγει το φουλάρι και σώζει το γόητρο της οικογένειας Γκασόλ, που είναι άρρηκτα δεμένη με την Μπαρτσελόνα.

Σαν ένα σπιτικό My Style Rocks

Το παραπάνω παιχνίδι του Ιμπάκα μπορεί πανεύκολα να μεταφερθεί στο σαλόνι ενός σπιτιού. Εμείς θα το ονομάσουμε: 'My Sports Style Rocks στο Σπίτι'.

Κανόνες: Καλείς έναν φίλο (έναν, δεν χρειαζόμαστε ολόκληρη παρέα), ο οποίος ενδεχομένως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Τοποθετείς σε μια τσάντα μια τραγική πιτζάμα που δεν φοράς ποτέ και σε μια άλλη τσάντα, μια φανέλα του Παναθηναϊκού, με το όνομα του Δημήτρη Διαμαντίδη ή του Κριστόφ Βαζέχα. Του ζητάς να επιλέξει τσάντα και να φορέσει υποχρεωτικά το περιεχόμενο της επιλογής του, διαφορετικά θα προβλέπεται κάποια ποινή (πχ, να πλύνει τα πιάτα στο νεροχύτη, ιδέες υπάρχουν).

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις μια δημιουργική αφαίμαξη σε οτιδήποτε παλιό και μέτριο δεν έχεις φορέσει ποτέ και να γελάσεις με τους φίλους που υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα από τη δική σου. Αυτό είναι ένα μίνι 'σπιτικό' My Style Rocks με αθλητικό πρόσημο, που μπορεί και να κλείσει σπίτια. Καλή επιτυχία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK