Το break που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει το break το βράδυ της Παρασκευής για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες στη Βαρκελώνη, έχοντας πάρει μία πρώτη γεύση από τις διαθέσεις της Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Euroleague.

Το break που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" συνεχίστηκε στο γήπεδο της Μπανταλόνα, όπου έγινε ανάλυση των λαθών του πρώτου αγώνα σε VIDEO.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στα αμυντικά ριμπάουντ, στη χαμηλή ταχύτητα σε ανοιχτό γήπεδο, στην άμυνα και στην έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση.

Αυτά θα προσπαθήσουν να διορθώσουν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, σε μία προσπάθεια να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλους, ακόμα και στη διαδικασία της παράτασης που πληρώνει 13.00 στο Stoiximan.gr.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την ομάδα και οι Πειραιώτες αισιοδοξούν πως θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο "Παλαού Μπλαουκράνα".

Επίσης, κανονικά πήραν μέρος στην προπόνηση οι Γιώργος Πρίντεζης και Μπράιαντ Ντάνστον. Οι τραυματισμοί τους στο πρώτο ματς της σειράς δεν ήταν σοβαροί, αλλά περισσότερο επιπόλαιοι.

Εφόσον ο Ολυμπιακός παραταχθεί πλήρης και με τους ηγέτες του ετοιμοπόλεμους, η πολυπόθητη νίκη ( στο 4.00 νίκη με διαφορά τουλάχιστον 2 πόντων) στη Βαρκελώνη θα τον χρίσει φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, αφού ακολουθούν δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ, αρχικά στις 21 Απριλίου και στη συνέχεια στις 23 του μήνα.

Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί στις 22:00, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ και από το Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK