To champions league της FIBA στα κινητά τηλέφωνα

Το Champions League της FIBA γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι είναι έτοιμη της καινούργιας εφαρμογής του για τα κινητά τηλέφωνα.

To champions league της FIBA στα κινητά τηλέφωνα
fiba

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει

Από σήμερα (5/10),το Basketball Champions League ξεκινά τη διάθεση της ολοκαίνουργιας εφαρμογής του για κινητά τηλέφωνα, η οποία προσφέρει μοναδική εμπειρία εξατομίκευσης για κάθε χρήστη και φίλο του μπάσκετ.

Το BCL αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια πραγματική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με επίκεντρο τον φίλαθλο, ο οποίος:

Θα μπορεί να ακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του

Τους αγαπημένους παίκτες του

Να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα

Να έχει άμεσα πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο

Φυσικά, όπου και αν βρίσκονται, οι φίλαθλοι κάθε ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων με liveστατιστικά στοιχεία..

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την θυγατρική εταιρία Infront της OMNIGON και είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους φιλάθλους να έχουν την δράση του BCL στην άκρη των δακτύλων τους, έχοντας την ευκαιρία να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν μέχρι και 3 αγαπημένες ομάδες, αλλά και 10 αγαπημένους παίκτες. Με αυτόν τον τρόπο, η εμπειρία τους στο Basketball Champions League είναι πλήρως προσαρμοσμένη και τους δίνει τον πλήρη έλεγχο στο περιεχόμενο στο οποίο θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση.

Η δημιουργία της εφαρμογής είναι μέρος της συνεχούς προσπάθειας του Basketball Champions League να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους οπαδούς που ολοένα και περισσότερο ενημερώνονται για το μπάσκετ μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.

Ο Πατρικός Κομνηνός, Διευθύνων Σύμβουλος του Basketball Champions League, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτή την ολοκαίνουργια εφαρμογή σε όλους τους φιλάθλους μας ανά τον κόσμο. Κι ενώ απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι την έναρξη της δεύτερης σεζόν του BCL, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να προσφέρουμε στους φιλάθλους και τους συμμετέχοντες παίκτες μια υπερσύγχρονη εμπειρία στον ψηφιακό κόσμο. Η εισαγωγή μιας νέας εφαρμογής στα εργαλεία επικοινωνίας μας ήταν ένας προφανές «πρέπει». Είμαστε βέβαια ότι αυτό θα κρατήσει το Basketball Champions League μεταξύ των οι πιο επιτυχημένων διοργανώσεων στην Ευρώπη, ψηφιακά. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε αυτή την εφαρμογή στην κοινότητα μπάσκετ ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK