Το... δώρο του Τζινόμπιλι στον Τιμ Ντάνκαν

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέσυραν τη φανέλα του Τιμ Ντάνκαν το βράδυ της Κυριακής (18/12) πριν το ματς με τους Πέλικανς και στη συνέχεια ο 39χρονος Μανού Τζινόμπιλι αποφάσισε να κάνει ένα τρομερό... δώρο στον παλιόφιλό του με την εμφάνισή του στο παρκέ! Δείτε VIDEOS.

Το... δώρο του Τζινόμπιλι στον Τιμ Ντάνκαν

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά για τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Κι αυτό γιατί η ομάδα απέσυρε τη φανέλα με τον αριθμό "21" του τεράστιου Τιμ Ντάνκαν ο οποίος αποσύρθηκε το καλοκαίρι! Πλέον η φανέλα του θα κοσμεί την οροφή του "AT&T Center" και ο Αμερικανός δεν θα μπορούσε παρά να συγκινηθεί.

Το... δώρο του Τζινόμπιλι στον Τιμ Ντάνκαν

Στην τελετή προς τιμήν ενός εκ των κορυφαίων που πάτησαν τα παρκέ του ΝΒΑ, του Τιμ Ντάνκαν, του πέντε φορές πρωταθλητή, δύο φορές MVP, 3 φορές MVP των τελικών και 15 φορές μέλος του All Star Game, έδωσαν το παρών παλιοί φίλοι και συμπαίκτες οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.

Το... δώρο του Τζινόμπιλι στον Τιμ Ντάνκαν

Την καλύτερη όμως δήλωση την έκανε ο νυν τεχνικός των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, που προπόνησε όλα αυτά τα χρόνια τον Τιμ: "Θέλω να πω στην κυρία και τον κύριο Ντάνκαν που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή πως αυτός εδώ ο άνδρας είναι ακριβώς ο ίδιος τώρα όπως ήταν και ήταν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα αυτού εδώ του γηπέδου".

Στη συνέχεια οι Σπερς είχαν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό αφιερωματικό video που έπαιξε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου:

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Σπερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Πέλικανς με 113-100 κι αυτό γιατί ο 39χρονος Μανού Τζινόμπιλι και πολύ καλός φίλος του Τιμ Ντάνκαν, αποφάσισε να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό και να κάνει ένα δώρο στον άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για 17:32 λεπτά και σημείωσε 17 πόντους (3/5 τρίποντα), 1 ασίστ και μάζεψε κι ένα ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Όλντριτζ με 22π πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Λος Άντζελες Κλίπερς 117-110

Ντάλας Μάβερικς - Σακραμέντο Κινγκς 99-79

Ορλάντο Μάτζικ - Τορόντο Ράπτορς 79-109

Μιάμι Χιτ - Μπόστον Σέλτικς 95-105

Μέμφις Γκρίζλις - Γιούτα Τζαζ 73-82

Φιλαδέφεια Σίξερς - Μπρούκλιν Νετς 108-107

Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς 113-100

News 24/7

24MEDIA NETWORK