Το ευχαριστήριο γράμμα του Ομπάμα στους Καβαλίερς

Παρ' ότι είναι απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμα "μονοπωλεί" με τις κινήσεις του εντός και εκτός Λευκού Οίκου. Σε ανάρτησή του ο παίκτης των "Καβς", Ρίτσαρντ Τζέφερσον, αποκάλυψε το γράμμα του Μπάρακ Ομπάμα προς τους παίκτες με΄τα την επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο.

President Barack Obama and Vice President Joe Biden pose for a group photograph with Cleveland Cavaliers team members as the president honored the 2016 NBA Champions Cleveland Cavaliers basketball team during a ceremony on the South Lawn of the White House in Washington, Thursday, Nov. 10, 2016. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
President Barack Obama and Vice President Joe Biden pose for a group photograph with Cleveland Cavaliers team members as the president honored the 2016 NBA Champions Cleveland Cavaliers basketball team during a ceremony on the South Lawn of the White House in Washington, Thursday, Nov. 10, 2016. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον αγαπητούς προέδρους των ΗΠΑ. Απόδειξη αυτού είναι ότι ακόμα και τώρα προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου με τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μία τέτοια κίνηση αποκάλυψε και στο προσωπικό του λογαριασμό στο Snapchat ο παίκτης των Καβαλίερς, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, που δημοσιοποίησε το γράμμα του Ομπάμα στους παίκτες των πρωταθλητών, μετά από την επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Νοέμβριο.

Αναλυτικά όσα γράφει το γράμμα:

"Αγαπητοί Καβαλίερς,

Ήταν χαρά μου να σας υποδεχτώ στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα NBA του 2016, και θα ήθελα να γνωρίζετε πως εκτίμησα πολύ το δώρο σας.

Το να κερδίσεις το τίτλο ποτέ δεν είναι εύκολο. Η σκληρή σας δουλειά και αυταπάρνηση δημιούργησαν ένα παράδειγμα για τους υπολοίπους, και η νίκη σας δείχνει τον χαρακτήρα και την ανθεκτικότητα που δείχνετε εντός και εκτός παρκέ. Επίσης εκτιμώ την αφοσίωσή σας να βοηθήσετε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας, είτε επισκεπτόμενοι τοπικά σχολεία είτε μιλώντας για σημαντικά θέματα που απασχολούν την εποχή μας.

Συγχαρητήρια και πάλι για την επιτυχία σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Με εκτίμηση, Μπάρακ Ομπάμα".

Το ευχαριστήριο γράμμα του Ομπάμα στους Καβαλίερς

Να θυμίσουμε πως υπάρχει η παράδοση στην Αμερική, η πρωταθλήτρια ομάδα του NBA να επισκέπτεται τον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο, προσφέροντάς του και μία φανέλα δώρο ως αναμνηστικό.

Photo credits: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

News 24/7

24MEDIA NETWORK