Το γήπεδο του Final Four ξυπνάει αναμνήσεις στον Βασίλη Σπανούλη

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως το γήπεδο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ξυπνάει αναμνήσεις, ενώ αναφέρθηκε στον τίτλο που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το 2012.

EUROLEAGUE / FINAL-4 / MEDIA DAY ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / MEDIA DAY ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

" Σίγουρα ξυπνάει αναμνήσεις αυτό το γήπεδο. Πήραμε εδώ το τρόπαιο και η ομάδα μεγάλωσε και έχτισε χαρακτήρα. Αυτό έγινε στο παρελθόν πάντως. Τώρα κοιτάμε στο παρόν και τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας" τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που δήλωσε μάλιστα υπερήφανος για την ομάδα του και τα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια στην EuroLeague.

" Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα που έχει καταφέρει όσα κατάφερε στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο, χρειάζονται πολλές θυσίες. Παλεύουμε. Πρέπει να παλεύεις για να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων και αυτό είναι το σημαντικότερο επίτευγμα αυτής της ομάδας" τόνισε ο Σπανούλης, που μίλησε ακόμα για το ρόλο του στους "ερυθρόλευκους" και την ηγετική ικανότητα που τον κάνει τόσο σημαντικό στην ομάδα.

"Όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει"

" Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ρόλους και ευθύνες. Η ομάδα μου έχει δώσει κάποιες ευθύνες. Όλοι δουλεύουν σωστά και το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους τους. Όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει όμως".

Τέλος, Σπανούλης αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, υπογραμμίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης. " Θα είναι σκληρό παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, με χημεία και ηγέτες στο παρκέ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι".

24MEDIA NETWORK