Το GQ επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς

Το GQ παρουσίασε την ετήσια λίστα με τους άνδρες της χρονιάς, ξεχωρίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τομέα του αθλητισμού.

Το GQ επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς
© 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Γιάννης Αντεκούνμπο δεν σταματά να κατακτά ατομικές διακρίσεις, πάσης φύσεως. Πέραν των αθλητικών, υπάρχουν κι οι εμπορικές άλλωστε, με τον Greek Freak να βρίσκεται στο εξώφυλλο του GQ. Το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό τον επέλεξε/ξεχώρισε ως τον αθλητή της χρονιάς, δεδομένου ότι οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από πενήντα χρόνια.

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το πρόσωπο του ΝΒΑ, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το αποτρέψει. Κι αυτό χάρη στην ιστορία ζωής του, που εμπνέει τους πάντες, την απαράμιλλη αποφασιστικότητα που παρουσιάζει σε επίπεδο ανταγωνισμού, το υπερφυσικό χάρισμά του, και τις εμφανίσεις που προκάλεσαν δέος στα NBA Playoffs του 2021" αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό απόσπασμα το GQ.

Εξάλλου, τους προσεχείς μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία για τη ζωή του, με τίτλο "Rise".