Το γυαλί ξανακολλάει για Jackson-Bryant

Το γυαλί ξανακολλάει για Jackson-Bryant

Έτοιμοι για την πρόκληση της νέας σεζόν, εμφανίζονται ο αστέρας των Lakers, Kobe Bryant και ο προπονητής του συλλόγου Phil Jackson, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Los Angeles Daily News”. Στο εν λόγω ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Kobe Bryant τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτόν της για να περιμένει κάτι καλύτερο την νέα αγωνιστική περίοδο, έπειτα την απογοητευτική περυσινή σεζόν και το ρεκόρ των 34 νικών και 48 ηττών.

Όσον αφορά για την σχέση του με τον Jackson, είπε ότι είναι απολύτως επαγγελματική και θα προσπαθήσουν οι δύο τους να αντιστρέψουν τα πράγματα. “Τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλά. Όμως έχουμε να κάνουμε πολύ δουλεία στο επιθετικό τομέα, καθώς έχουμε στο ροστερ μας πολλούς νέους παίκτες και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Για μας είναι μεγάλη πρόκληση το νέο αυτό ξεκίνημα. Δουλεύουμε μεθοδικά και σωστά. Γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτό” τόνισε ο Kobe Bryant.

Στην επιστροφή του Jackson στην ομάδα, ο Bryant είχε πει ότι θα είμαστε νικητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μπορεί η επαγγελματική σχέση των δύο να έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα, όμως φαίνεται πως οι όποιες δυσκολίες δείχνουν να ξεπερνιούνται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK