Το καλό του πρόσωπο

Το καλό του πρόσωπο

Να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο καλούνται οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπένετον Τρεβίζο (21.10 - Κλειστό Κορυδαλλού) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Με τον Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς να επιστρέφει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες ψάχνουν τη μια από τις δυο νίκες που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τους οδηγήσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

" Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με χαρακτήρα. Πρωταθλήτρια Ιταλίας τα δυο τελευταία χρόνια και με ισάριθμες παρουσίες στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό και για μας και για τη Μπένετον, η οποία παίζει το ίδιο καλά τόσο στην έδρα της όσο και μακριά απ' αυτή", τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τον αγώνα με τους Ιταλούς και πρόσθεσε: " Η Μπένετον έχει έναν περίεργο τρόπο παιχνιδιού. Με πολλά πικ εν ρολ και πολλά πικ εν ποπ, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την άμυνα του αντιπάλου".

Ο Γκόραν Γιούρακ με τη σειρά του, μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπένετον: " Έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες και στην περιφέρεια και μέσα στο καλάθι. Οι ψηλοί της βγαίνουν έξω και σουτάρουν. Η Μπένετον παίζει πολύ μοντέρνο μπάσκετ και πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για αυτό το παιχνίδι, να είμαστε έτοιμοι και να χαμογελάσουμε στο τέλος γιατί χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους".

Ο Σλοβένος όμως στάθηκε και στη βοήθεια των ερυθρόλευκων φιλάθλων: " Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο όπως έχει κάνει σ' όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK