Το κάστρο της Βοστώνης ΕΠΕΣΕ: ο Λεμπρόν ξανά στον τελικό!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν συγκλονιστικός στο Game 7 και αγγίζοντας το τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Καβαλίερς στο 87-79 στην έδρα των Σέλτικς και στους τελικούς του NBA για 4η σερί χρονιά!

Το κάστρο της Βοστώνης ΕΠΕΣΕ: ο Λεμπρόν ξανά στον τελικό!

Μέχρι πρότινος μετρούσαν 9-0 εντός έδρας στα φετινά πλέι οφς (4 νίκες επί του Μιλγουόκι, 2 απέναντι στην Φιλαντέλφια και 3 κόντρα στον Κλίβελαντ) και διατηρούσαν το "TD Garden" την πιο καυτή έδρα του NBA, όμως στο ματς της χρονιάς, τον 7ο τελικό της Ανατολής, οι Σέλτικς δεν άντεξαν και υποκλίθηκε και εκείνοι στο μεγαλείο του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ναι, ο "Βασιλιάς" τα κατάφερε και πάλι! Με 35 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ (είχε και μία εκπληκτική τάπα στον Τερι Ροζίερ) πήρε από το χεράκι τους Καβαλίερς και παρά την τεράστια απώλεια του τραυματία Κέβιν Λοβ (ο αντικαταστάτης του στην πεντάδα Τζεφ Γκριν τα πήγε περίφημα με 19 πόντους) τους οδήγησε στο 87-79 στην Βοστώνη!

Πως μεταφράζεται αυτή η τεράστια νίκη για τον 33χρονο σούπερ σταρ και την ομάδα του; Οι "Καβς" έγιναν μόλις η πέμπτη ομάδα στην ιστορία του NBA που θα αγωνιστεί σε τελικούς NBA για τουλάχιστον τέσσερις διαδοχικές σεζόν ενώ ο ίδιος θα παίξει σε τελικούς για 8η συνεχόμενη φορά διεκδικώντας το 4ο δαχτυλίδι του πρωταθλητή!

Τέσσερις σερί χρονιές πήγαινε τους Χιτ στον τελικό (2011-2014), τέσσερις σερί φορές πάει και τους Καβαλίερς (2014-2018) και το ερώτημα είναι: Χιούστον Ρόκετς ή Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα θα βρεθούν στο δρόμο του για να τον σταματήσουν;

Αυτή η απάντηση θα δοθεί τα ξημερώματα της Τρίτης που έχουν τον δικό τους "τελικό των τελικών", το Game 7 στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας στο Τέξας...

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ - ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ 79-87

News 24/7

24MEDIA NETWORK