Το λουκ της χρονιάς ο Καρμέλο Άντονι!

Ο Καρμέλο Άντονι το τερμάτισε! Ο Αμερικανός σταρ των Νιου Γιορκ Νικς εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με μια αμφίεση που θα ζήλευε ακόμη και ο... Τζον Σνόου του Game of Thrones (PHOTO).

New York Knicks' Carmelo Anthony watches a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Wednesday, March 8, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
New York Knicks' Carmelo Anthony watches a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Wednesday, March 8, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Νεοϋρκέζοι απένατι στoους Ιντιάνα Πέισερς, με τον 32χρονο φόργουορντ όμως να καταφέρνει να κλέψει την παράσταση όχι με την επίδοσή του, αλλά με τις στυλιστικές του επιλογές. Ο αθεόφοβος επέλεξε να φορέσει μία μεγαλοπρεπέστατη γούνα για να προστατευτεί από το κρύο της Νέας Υόρκης, με το τελικό αποτέλεσμα να δίνει τροφή στους... διαβόλους του τουίτερ, κάνοντας επικά σχόλια για τον πρώην σούπερ σταρ των Νάγκετς.

Δείτε την ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή του Καρμέλο και μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Επόμενο παιχνίδι για τους Νικς είναι την Πέμπτη στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης απέναντι στο Μπρούκλιν, με το κοινό να... ανυπομονεί για την επόμενη επιλογή του εκκεντρικού "Μέλο".

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK