Το Μάβερικς - Σίξερς διεκόπη και ο Μαριάνοβιτς πήγε να φτιάξει χωρίς σκάλα τη στεφάνη

Ο αγώνας των Μάβερικς με των Σίξερς διεκόπη στα μέσα της πρώτης περιόδου όταν διαπιστώθηκε ότι η στεφάνη σε ένα καλάθι ήταν λίγο στραβή, με αποτέλεσμα να περάσουν... 45 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι. Πήγε να φτιάξει το καλάθι χωρίς σκάλα ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Το Μάβερικς - Σίξερς διεκόπη και ο Μαριάνοβιτς πήγε να φτιάξει χωρίς σκάλα τη στεφάνη

Απέμεναν 6 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα για το τέλος της πρώτης περιόδου του αγώνα των Μάβερικς με τους Σίξερς (νίκη των Μαβς με 107-98), όταν ο Λούκα Ντόντσιτς ευστόχησε σε τρίποντο και μείωσε σε 17-19. Μετά ξεκίνησε τις χειρονομίες. Αλλά όχι επειδή ήθελε κάποιο φάουλ. Απλώς είχε προσέξει κάτι άλλο: Η στεφάνη ήταν στραβή.

Οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά το παιχνίδι και έλεγξαν την στεφάνη. Και διαπίστωσαν ότι ο Σλοβένος είχε δίκιο. Αποτέλεσμα; Αυτή η "προσωρινή" διακοπή να κρατήσει τελικά 45 λεπτά μέχρι να φτιαχτεί το καλάθι και αφού νωρίτερα ο θηριώδης Μπόμπαν Μαριάνοβιτς προσπάθησε να ισιώσει το καλάθι... χωρίς σκάλα, χωρίς αποτέλεσμα.

Το χειρότερο βέβαια για το κοινό του Ντάλας ήταν άλλο: Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 τοπική ώρα. Τελευταία στιγμή όμως μεταφέρθηκε το παιχνίδι στις 21:00 για να προβληθεί από το ESPN, ωστόσο άργησε ακόμα περισσότερο να ξεκινήσει επειδή το προηγούμενο ματς που έδειχνε το δίκτυο άργησε να τελειώσει. Κάπως έτσι, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έμαθαν ότι θα έφευγαν πολύ μετά τις 00:00, κάτι ασυνήθιστο για αγώνα του NBA.

Δείτε το VIDEO με το καλάθι του Ντόντσιτς, την αντίδρασή του και την προσπάθεια του Μαριάνοβιτς να δώσει - χωρίς επιτυχία - λύση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK