Το μίνι "φλερτ" με Παπαδόπουλο

Από τον ΠΑΟΚ μεταξύ... σοβαρού και αστείου υπήρξε "φλερτ" με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά εκείνος έχει άλλες προτεραιότητες στη παρούσα φάση.

Το μίνι "φλερτ" με Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα καθώς βρέθηκε μαζί τους σε φιλικό παλαιμάχων του "Δικεφάλου" που έγινε για φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά και σε τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Γιώργος Μπαλογιάννης για την στήριξη των παιδιών με κάθε μορφής αναπηρίας.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να τα πουν και μεταξύ... σοβαρού και αστείου από τον ΠΑΟΚ υπήρξε "φλερτ" προς τον "Λάζο" για να επιστρέψει στα παρκέ. Εκείνος δεν έδωσε απάντηση αφού για την ώρα αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Προπονείται μόνος του, είναι σε καλή κατάσταση και ασχολείται με την GBA (Greek Basketball Academy).

Προπονείται την Τρίτη ο Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είχε πάρει άδεια να μείνει στην Αθήνα την Κυριακή (28/12) και επειδή επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (29/12) στη Θεσσαλονίκη, δεν πρόλαβε να προπονηθεί καθώς η προπόνηση έγινε το πρωί. Την Τρίτη (30/12) πάντως θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας (την Δευτέρα δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα για τον Μαρκόπουλο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK