ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα του Κυριακού στους παίκτες

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα χρονιά ο Πανελλήνιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη και ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί προπονητές και παίκτες ήταν ο Μίνως Κυριακού.

Το μήνυμα του Κυριακού στους παίκτες
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επικοινώνησε με τον αρχηγό της αποστολής και του εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τα μπράβο για την εμφάνιση και τη νίκη. Για πριμ είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά με ανάλογες εμφανίσεις μέσα στη σεζόν θα έρθει κι αυτό.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Ζούρος, στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση, είπε πως ” ήταν το πρώτο ημίχρονο των προκριματικών. Παρότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι είχαμε απουσίες, η ομάδα ανταπεξήλθε. Ακόμη όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα διότι η Ρίγα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ